Black Mass: Afaceri Murdare @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Black Mass: Afaceri Murdare @ CinemaPro

Starul Johnny Depp este un mare gangster care face echipa cu FBI pentru a pune Mafia la pamant. “Daca nimeni nu vede, nu s-a intamplat”, sunt vorbele lui Bulger (Depp)

black mass foto 1

black mass foto 1

Transformarea fizica a lui Johnny Depp pentru acest nou rol este remarcabila. In “Black Mass” interpreteaza rolul lui James “Whitey” Bulger, fratele unui senator american, care a devenit un mafiot violent si care a fost pentru multa vreme seful mafiotilor din Boston. A ajuns sa fie si informator pentru FBI doar pentru a distruge niste dusmani care ii calcasera teritoriul.

black mass foto 2

black mass foto 2

A facut inchisoare, a iesit din inchisoare, si de fiecare data a continuat cu violentele si violurile. A fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea a 11 persoane, in 2013. Mafiotul a avut 31 de acuzatii. A “debutat” ca raufacator pe cand avea 14 ani.

Filmul este regizat de Scott Cooper, scenariul este semnat de Mark Mallouk si Jez Butterworth iar din distributie mai fac parte, pe langa Depp, si Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Jesse Plemons, Corey Stoll, Rory Cochrane, Sienna Miller, Adam Scott.
Te-ar mai putea interesa: