Autoportretul unei fete cuminti @ CinemaPro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

Autoportretul unei fete cuminti @ CinemaPro

Personajul principal din Autoportretul unei fete cuminti, intrepretat de actrita Elena Popa, isi petrece timpul intre doctoratul in inginerie seismica, discutiile cu cei doi prieteni apropiati, Alex (Andrei Enache) si Michelle (Iris Spiridon), si intalnirile – rare, dar mult asteptate – cu un barbat casatorit (Emilian Oprea), cu care are o relatie amoroasa.

autoportretul unei fete cuminti foto 1

autoportretul unei fete cuminti foto 1

Dupa ce parintii ii lasa apartamentul si se muta intr-o casa noua, Cristiana decide sa isi ia un caine, un vis pe care il are de cand era mica.

Din distributie mai fac parte actorii Radu Iacoban, Istvan Teglas, regizorul de film Andrei Enache, regizorii de teatru Iris Spiridon, Alexandru Lustig, Eugen Gyemant, parintii regizoarei, Dan & Magdalena Lungu, si producatoarea Anca Puiu.

autoportretul unei fete cuminti foto 2

autoportretul unei fete cuminti foto 2

Scenariul filmului este semnat de Ana Lungu, imaginea de Silviu Stavila, sunetul de Vlad Voinescu si Filip Muresan, iar montajul este realizat de Dana Bunescu. Producatorii lungmetrajului sunt Anca Puiu, casa de productie Mandragora, si Ana Lungu.

Autoportretul unei fete cuminti este un proiect de film romanesc independent, realizat de casa de productie Mandragora cu participarea Papillon Film, Castel Film si Cine

Program:

Vineri 19:45
Sambata 14:45
Duminica 21:45
Luni 16:30
Marti 19:30