NU ÎNCETA SĂ FII CURIOS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
comments

NU ÎNCETA SĂ FII CURIOS

COMOARA DE PE INSULA ȘARPELUI

În 1524 a fost furat un tezaur plin cu aur incaș, supranumit ”Comoara Treimii”. Timp de cinci secole, preoți iezuiți, întreprinzători privați ca Thomas Cavendish sau matematicianul Paul Thiry și mulți alții au căutat aceste bogății legendare, care au rămas însă bine ascunse.

De curând a apărut o nouă teorie despre locul unde ar putea fi găsite: într-o zonă unde trăiesc mii de vipere cu venin mortal.

În această serie, o echipă de exploratori de top pleacă într-o călătorie de două luni ca să găsească neprețuita comoară.

Pe traseu, ei vor fi nevoiți să descifreze indicii matematice complexe și să rezolve enigme care protejează comoara – aceleași probe dificile care i-au împiedicat și pe căutătorii de dinaintea lor să-și ducă planurile la bun sfârșit.

Cel mai mult vor avea însă nevoie de nervi de oțel, căci se vor încumeta să ajungă într-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume, unde un singur pas greșit poate însemna nu doar o comoară pierdută, ci și o moarte sigură.

Începând de marţi 15 septembrie, de la ora 20:00

AURUL INCAȘILOR

Descrierea episoadelor (6X60)

În largul coastei de sud a Braziliei, o echipă formată din cei mai buni căutători de comori ai lumii pune în aplicare o nouă teorie radicală, sperând să descopere locul unde se ascunde o comoară legendară, estimată la sute de milioane de dolari.

EP. 1 – LUCRURI ASCUNSE

O echipă alcătuită din cei mai buni căutători de comori folosește diverse indicii ca să descopere o comoară extrem de prețioasă, care se presupune că ar fi ascunsă într-un loc foarte periculos, pe Insula Șarpelui, în largul coastei Braziliei.

Problema este că tensiunile din rândul echipei, problemele tehnice și amenințarea piraților moderni riscă să pună capăt expediției care abia a început.

EP. 2 – COȘMARUL

Indicii promițătoare descoperite în larg motivează echipa să se îmbărbăteze și să facă o primă incursiune pe Insula Șarpelui, unde oamenii vor avea parte de o arșiță cumplită, zone de teren care se surpă și prima lor întâlnire cu una dintre cele mai veninoase specii de vipere din lume.

EP. 3 – RIPOSTA

O descoperire uluitoare făcută pe insulă entuziasmează întreaga echipă, dar stârnește în egală măsură și animozități. Oamenii par să lase deoparte orice formă de prudență, astfel încât mai multe întâlniri periculoase amenință să pună capăt expediției – și chiar vieții unora dintre participanți.

EP. 4 – ÎN INIMA ÎNTUNERICULUI

Deși crește numărul celor care se accidentează, Cork și echipa lui se avântă tot mai mult spre interiorul Insulei Șarpelui, în căutarea comorii. Mai multe indicii le oferă noi speranțe, dar îi și trimit pe un traseu care se încheie cu o întâlnire neașteptată, extrem de periculoasă.

EP. 5 – FĂRĂ SCĂPARE

O întâlnire periculoasă trimite echipa spre un nou indiciu uluitor, însă din cauza unei probleme de comunicare, cei ajunși pe insulă nu mai pot fi anunțați că se apropie o furtună. Ca urmare, Cappy se teme că echipa de pe uscat va trebui lăsată în urmă, fiindcă intervalul de timp în care ar fi putut găsi comoara e pe cale să se încheie brusc.

EP. 6 – MÂNA SORȚII

Din cauză că se apropie o furtună și una dintre bărci are o spărtură, misiunea riscă să se încheie abrupt, tocmai când Cork ajunsese foarte aproape de comoară. Echipa face mari eforturi și înaintează mai mult ca oricând spre interiorul insulei, sfidând soarta la fiecare pas. În final, membrii expediției reușesc să facă o descoperire care le va schimba viața.
Te-ar mai putea interesa: